Voeding

Elate
Behandelingen
Korte Stede 2C
2543 VK Den Haag


Voor het maken van een afspraak of andere zaken
06 125 611 23
info@elate-denhaag.nl
www.elateshop.nl


Ik wil graag verrassende tips, recepten en leuke nieuwtjes ontvangen.


Testimonials

Een dieet volgen kan je bij iedereen, een gewoonte ontwikkelen om goed met je voeding om te gaan dat creëert Chermaine

Salesmanager

<
>

Mijn passie is om vrouwen net zo enthousiast te maken over voeding als ik. Veel dingen uitproberen, zelf maken, bewust kopen en producten vergelijken.

Ik leer je hoe lekker en leuk eten samengaan met een mooi lichaam vol energie en een jeugdige uitstraling. Voeding is altijd de leidraad binnen de behandelingen, maar ook voor voedingscoaching zonder behandelingen ben je hier aan het juiste adres.

Zelf ben ik ruim 50 kilo afgevallen en nog steeds leer ik iedere dag bij over de invloed van voeding op mijn lichaam, huid en energie. Vroeger, eigenlijk tot niet zo heel lang geleden, had ook ik allerlei vage klachten: gewrichtspijn, haaruitval, slapeloosheid, opgeblazen gevoel en andere verteringsproblemen. Dit heb ik allemaal met de juiste voeding verholpen.

Inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn specialisatie ligt op het gebied van energie verhogen, healthy-aging en longaandoeningen. Als je lichaam goed in balans komt, zul je zien dat ook je huid een natural glow krijgt. En eerlijk is eerlijk, hoe beter je eruit ziet, hoe beter je je ook voelt.

Persoonlijke voeding is hierin het sleutelwoord. Iedereen is anders, dus ook ieder lichaam. Je optimale, persoonlijke voeding samenstellen is vaak een zoektocht. Als je eenmaal voelt wat de juiste voeding voor je kan betekenen, zul je zo blij zijn en je zo goed voelen. Dit is ook meteen de reden dat voedingshypes en diëten niet werken. Er is geen standaarddieet of wondermiddel dat werkt. Goed naar je lichaam leren luisteren en uitvinden welke voeding bij jou past, dat is de oplossing. En daar help ik je bij.
Klik hier voor een overzicht van de prijzen.